منتدي شباب المسرح
عزيزي الزائر انت غير مسجل لدينا.سجل حتي تتمكن من مشاهدة كل الأقسام ..اقسام الأفلام والأغاني و الموسيقى وكل المواضيع(التسجيل يأخذاقل من 30 ثانية)
منتدي شباب المسرح
عزيزي الزائر انت غير مسجل لدينا.سجل حتي تتمكن من مشاهدة كل الأقسام ..اقسام الأفلام والأغاني و الموسيقى وكل المواضيع(التسجيل يأخذاقل من 30 ثانية)
منتدي شباب المسرح
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي شباب المسرح


 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخول  

 

 مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى).....

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زهرة الحب
عضو ماسى
عضو ماسى
زهرة الحب


انثى
عدد الرسائل : 2821
العمر : 40
عدد نقاط نشاطك في المنتدي : 96995
تاريخ التسجيل : 21/05/2008

مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى)..... Empty
مُساهمةموضوع: مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى).....   مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى)..... Emptyالجمعة 22 مايو - 2:23



مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى)..... 3998_11197135441

انا جبتلكم طبخه يامي يامي انما ايييييييييه



هاسيبكم مع المقادير و الطريقه







المقادير :

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

باذنجان مقطع حلقات دائرية
بطاطس مقطعة أيضاً حلقات دائرية
بصلة متوسطة مفرومة
1/2 كيلو لحم مفروم
2فص ثوم " حسب الرغبة "
بقدونس أو كسبره مفرومة
2أو 3 أكواب من الصلصة البيضاء " البشاميل "
جبن " حسب رغبتك "

مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى)..... 3p8jnjrojig588r2e0f1

الطريقة :

مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى)..... 3p8jnjrojig588r2e0f1

- يقطع كل من البطاطس والباذنجان حلقات دائرية وتنقع في ماء وملح لمدة 5دقائق.
- يفرم البصل ويقلي مع اللحم ثم نضيف عليه البقدونس والبهارات .



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






- نقلي البطاطس والباذنجان ونصفيهم من الزيت .
- جهزي صلصة البشاميل .
- رصي في صينية الفرن أول طبقه من البطاطس بكامل الصينية ، وفوقها طبقه من الباذنجان ، ثم غطيها بطبقه من الحشو اللحم المفروم .



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






- ضعي طبقة البطاطس والباذنجان مرة أخري ، ثم ضعي الصلصة وانثري على الوجه أي نوع جبن تفضليه .
ملحوظة ( يمكنك وضع القليل من البقسماط على الوجه حتى لا يحترق ) .



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






- ادخليها الفرن حتى تتماسك أكثر ويحمر وجهها ويصبح لونه ذهبي .

وده شكلها النهائى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






جربوها على ضمنتى

مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى)..... 3998_01197135441

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مسقعه بس مش أى مسقه دى بالبشاميل (حلوه اوى).....
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي شباب المسرح :: اقسام مختلفه :: قسم المطبخ-
انتقل الى: